Tietoa blogista

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Ostoksia

Käväisin lämpimässä Helsingissä viime viikolla. Tapasin uusia ihmisiä, katselin lentokoneiden laskua kalliolta, join hyvää Löfbergsiä ja nautin tunteesta olla kaukana kotoa. Palasin takaisin kylmään Joensuuhun, mutta myönnän, että on silti kesä, vaikka olisi kuinka kylmä. Ehkä tämän kesän uintiretket jäävät vähemmälle, tai kesäpiknikit, mutta tästä jää jäljelle toisenlaisia muistoja. Aikaa se on tämäkin ja sateisetkin päivät voi käyttää hyvin ja hauskasti.

Välillä mietin, olenko liian outo tai lapsellinen, kun innostun askarteluliikkeiden valikoimasta, pienistä yksityiskohdista tai hassuista tarroista. Tällainen minä olen; näen kauneutta kaikkialla, sielläkin missä sitä ei ehkä muiden mielestä ole. Innostun Sinellin niin monista ihanista leimauskuvioista, kuviopapereiden hurjasta määrästä ja päättämättömyydestäni valita. Jos en olisi tällainen, jäisikö kauniit ja ajatuksella laaditut kortit ja kirjeet antamatta? 
Päätin, että ainakin tässä ostospostauksessani näytän vain pieniä yksityiskohtia ostoksistani, koska ne jotka tulevat saamaan kirjeitäni ja korttejani, niin en halua paljastaa liikaa etukäteen, mitä olen niihin laittanut ja mitä omistan. Yllätyksiä hieman. Washiteippi-innostukseni senkun jatkuu. Muistan kun kaiketi ensimmäisessä postauksessani esittelin ensimmäinen washiteippini ja lupasin, ettei se tule jäämään viimeiseksi. Nyt näitä on kertynyt jo pieni laatikollinen. 


Tässä vielä muutama viime viikolla saapunut kirje. 
Tänään saapui myös ensimmäinen synttärikortti! Syntymäpäiväni ovat 18.7. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail