Tietoa blogista

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Mail that made my soul happy

Sain tällä viikolla oikein mukavaa, odottamatonta postia. Olin todella hämmentynyt ja iloinen, sillä yleensä itse olen se joka lähettää paketteja tuosta vain. Mutta tällä kertaa ihana Milja lähetti miulle piristyspaketin, joka sisälsi muun muassa suklaata, rohkaisulappusia ja biisivinkkejä, kirjeen sekä läjän aivan ihania skräppäyskuvioita. Alla oleva kirje tuli Miralta! Alempana lisää siitäkin.


Ihastelin vaan tovin noita Miljan koristeluja kirjekuoressa... Ja inspiroiduin.. Samalla syödessäni lounasta ja juodessa päiväkahviani, aloin availemaan kirjeen sisältöä. Sieltä paljastui kyllä uskomaton kasa kaikenlaista - kiitos Milja, oot jaksanut panostaa aivan kamalan paljon!

Myös Miran kirjeen sisällä oli tällainen kortti. Ihailen, miten Miralla riittää aina ideoita ja hänen kortit ovat toistaan hienompia.

En halua painottaa liikaa tai että blogistani saisi sellaisen kuvan, että kun lähetätte vain minulle pulleita posteja niin tulen onnelliseksi. Arvostan yhtä paljon kasvokkain sanottuja asioita, sitä että ystävät jakavat läsnäolonsa kanssani ja sitä, että saan ripustaa seinälle kuvia hienoista hetkistä mitä olen saanut kokea ystävieni kanssa. Mutta koska blogini aihe rajaa aika isonkin osan muusta elämästäni pois, niin haluan vain sanoa, ettei siinä tietenkään ole kaikki ja tulee helposti sellainen kuva, että painotetaan vain yhtä ja samaa asiaa. Korteissa ja kirjeissä on se erikoisuus, että olet viettänyt sen hetken ajatellen toista ihmistä, halunnut hänelle jotakin hyvää, vaikket ole ollut hänen kanssaan. Se on osasyy siihen, miksi kirjeet tekevät niin onnelliseksi ja arvokkaaksi, sillä eivät kaikki halua tai jaksa käyttää aikaansa tällaiseen. Joten suurensuuri kiitos teille  kaikille, jotka olette kirjeenvaihdossa kanssani tai jotka lähetätte piristyspaketteja, niillä on todella suuri merkitys niin miulle kuin niille muillekin, joille lähetätte niitä. Pidetään Posti kiireisenä! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että piristi ☺️ Sinä jos joku oot piristyksen ansainnut ❤️

    VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail