Tietoa blogista

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Joulukalenteria ja joulun odotusta

Paksu valkoinen maa on tullut jäädäkseen ihanaan kotikaupunkiini. Tänään kuitenkin koittaa taas paluu valottomaan Ryttylään. Koetan muistaa kaikki ihanat asiat sielläkin, mutta mieleni  on haikea jälleenpakkaamisesta ja rakkaitten hyvästelemisestä. 
 Tein kuitenkin poikaystävälleni joulukalenterin jo nyt, sillä en tule kotiin, kun taas jälleen kuukauden päästä. Idea oli laittaa 24 kirjekuorta, joihin sisälle eri määrä herkkuja ja kiinnittää ne juuttinarulla ja minipyykkipojilla seinälle, mutta taidan nyt laittaa kirjekuoret vain johinkin koriin. Pyykkipoikien osto nimittäin unohtui...


Oli ihan hauska tehdä vähän erilainen joulukalenteri, mitä yleensä tehdään. Toissa vuonnahan tein hänelle hyvin perinteisen kalenterin.
Hän sanoi kuitenkin jälkikäteen, että karkkia olisi voinut olla enemmän, niin päätin nyt toteuttaa pyyntönsä ihan reilusti! 
Pian pääsee taas askartelemaan joulukortteja sekä jouluisille ostoksille... Kyllä se joulun odotus aina jossain kohtaa alkaa ja kun tämä syksy on mennyt niin nopeasti. 
Tässä vielä upea auringonnousu tänä aamuna. Ihmettelin perjantai-iltana yhdeksän aikaan kävellessäni rannalla, että miten voi olla näin valoisaa, mutta lumestahan se johtuu! Saisi tuonne eteläänkin jo tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail