Tietoa blogista

maanantai 11. tammikuuta 2016

Se fiilis

Hrr.. Onko kukaan kanssani samaa mieltä, että viime päivinä lämpömittari on näyttänyt pakkasta vähän liikaakin? Rakastan sitä kauneutta, mitä pakkanen luo ympärilleen, mutta kerrospukeutuminen on välillä hieman turhauttavaa. 
Kuitenkaan en voi kiistää, kuinka ihana on laittaa vesi porisemaan ja kirjoittaa kirjettä kynttilöiden lämmössä! Talvessa on jotakin sellaista tunnelmallisuutta, josta yrittää nauttia aina jollakin tavalla..
Keräsin pöydälle inspiroivia tarvikkeita, joita voisin käyttää kirjeessä, mutta jotenkin en vaan inspiroitunut tätä kirjettä kirjoittaessani. Kuulostaa vähän tyhmältä, mutta koin etten ollut ihan ajatuksella mukana kirjeessä ja se harmittaa! Aina ei vaan tule se "oikea fiilis", eikä edes kirjeenvaihdossa voi ikuisuuksiin odotella sitä. Oli kuitenkin kulunut jo noin kuukausi, kun sain Miralta kirjeen. 
Joskus tulee panostettua ulkokuoreen niin paljon, ettei ole ihan varma onko sydän mukana sen sisällössä. Tässä haluan parantaa. Vaikka rakastan sitä, että kirjeen ulkokuori miellyttää itseäni, kun lähetän sen ja olen "tyytyväinen tulokseen", se ei saa olla kirjeen fokus. Haluan jakaa jotakin sydämeltäni, uskoutua siinä hetkessä ystävälle, viettää sen ajan hänen kanssaan. Jos joku kysyy miulta, miksi olen vain yksin ja kirjoitan kirjettä, vastaan, etten ole yksin, vaan sen henkilön kanssa, jolle paraikaa kirjoitan. Lahjoitan hänelle sen hetken elämästäni, ja se on talletettuna kuoren sisään! Se on kirjoittelussa parasta!

Kirjekuoresta tuli mielestäni hauska. Poikaystäväni oli tilannut miulle erilaisia kuviopapereita Ebaystä kysymättä minulta mitään. Ne olivat hauskoja ja erilaisia! Tuossa yllä olevassa kortissa näkyykin yhdestä paperista vähäsen. 
Revin noiden kuviopapereiden reunoja, jotta ne näyttäisivät enemmän sulautuvan yhteen. Tämän ainakin huomaa muiden postien seasta! ;) Jätin tarkoituksella vaaleanpunaisesta kuviopaperista värillisen puolen sisäpuolelle. Se ei ehkä aivan sovi eläinteemaan, mutta eipä ainakaan ole tylsänvalkoinen sisäpuoli! 
Huomasin blogiani selatessa, etten ole pitkään aikaan kirjoittanut incomingmail- postauksia, joten täytyy kuvauttaa enemmän tulevia kirjeitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail