Tietoa blogista

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Uusia postimerkkejä

Toihan se posti sittenkin eilen jo ne postimerkit! En tiennyt, että tulevat tällaisessa kansiossa, tuossa alan säilyttämään merkkejä jatkossakin. 
Tällainen kasa sieltä tupsahti! (toki siististi olivat kansiossa) Viimeisimmäksi ilmestyneet ovat nuo lumihiutaleet, joista valo heijastuu kivasti hologrammimaisesti. Voiko sen ilmaista jotenkin yksinkertaisemmin? :D Luulin, että nuo ovat ihan tavallisia kuvia, niin oli hauska yllätys! Myöskin nuo Yhdessä- postimerkit ovat uusia, tämän vuoden ystävänpäiväpostimerkkejä - sekä kolme kappaletta karjalanpiirakoita! Meitä Pohjois-Karjalaisia vähän ärsyttää, etteivät ne näytä ihan aidoilta karjalanpiirakoilta. Ostin niitä nyt vain ihan muutaman, sillä etenkin ulkomaille on kiva laittaa jotakin "kotimaista". 
Täällä tuiskutti eilen todella paljon lunta ja maa oli loskainen. Jos taas lähtisi pakastumaan, niin voisi tehdä lumiukon! Tosi kauniita lumisadekuvia kyllä sai. 

9 kommenttia:

 1. Kivoja nuo uudet postimerkit, erityisesti nuo lumihiutaleet! Pitää itekkin tilata tässä joku päivä :)

  VastaaPoista
 2. Oot tilannu näemmä täsmälleen samoja merkkejä ku mie:D. Ja yllättävän pitkään kesti niien tulossa, sain vasta tiistaina merkit kotiin, tilasin kuitenkin jo to. Olisin nopeemmin saanu niitä jo mein kaupalta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin muulla! Tilasin torstaina myös. Taidan netistä kuitenkin jatkossa tilata kun helpompaa tuntuu olevan määrien kanssa. :)

   Poista
 3. Mun mielestä nuo karjalanpiirakkamerkit on tosi hauskoja! :D Mun pitäisi tilata niitä myös, ja varsinkin noita lumihiutalemerkkejä! Mä tykkään aina tilata postimerkit netistä, koska täällä pikkukylässä on tosi harvoin mitään hienoja merkkejä. Ja siinä säästyy myös siltä "Joo, mä voisin ottaa näitä kuusi ja noita viisi ja ehkä vielä yhden tollasen.." sähläykseltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin juuri sen takia aion alkaa tilaamaan netistä kun välillä saa vähän huokailevia ilmeitä sieltä kassan puolelta jos haluaisi kansiota katsoa.. Ja juurikin se et kun sekalaisen määrän haluaa eri merkkejä :D laitahan sitten postausta kun oot merkit tilannut!

   Poista
 4. Ooh! Karjalanpiirakka-postimerkkejä!
  Tuollaisia on PAKKO käydä ostamassa joku päivä! :) ♥

  Sinulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihana kuulla! :) Alan tykätä itsekin noista karjalanpiirakka- merkeistä enemmän, miksi tilasin niitä vain kolme?

   Poista
  2. Todella hyvä kysymys! :D

   Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail