Tietoa blogista

tiistai 26. tammikuuta 2016

Have a happy mailday.

Odotellessani vielä Postilta tilattuja postimerkkejä, ajattelin tehdä nyt postauksen lähtevistä kirjeistä. Laitoin muuten ne merkit tilaukseen viime torstaina, kuinka kauan teillä on yleensä mennyt ennen kuin ootte saaneet tilauksen? :) Nämä kirjeet onkin jääneet sitten vaan odottelemaan liikkeelle lähtöä, sillä ovat vielä merkkejä vailla!
Mikä siinä muuten on, että heti kun näkee naapurin tulevan katua pitkin, täytyy kipittää äkkiä sisälle? :D Onhan se nyt hieman hassua kuvata kirjeitä.. vai onko? Tuo Marimekko kirje menee ensimmäiselle ulkomaalaiselle kirjekaverilleni. On miulla ennenkin ollut ulkomailta, mutta he ovat aina lopettaneet muutaman kirjeen jälkeen. Toivottavasti tämä siis pysyisi! :)

Yritin kuvata eilen taivaalta leijailevia lumihiutaleita. Tarkentaminen oli hiukan hankalaa, mutta täytyy kokeilla uudestaan, kun tulee pimeää! :) Nyt täytyy kuulostella postiautoa ja toivoa, että ne merkit olisivat saapuneet.. Tilasin viime viikolla myös yhden kirjesetin, sekin tulee esittelyyn, kunhan saapuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail