Tietoa blogista

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Inspiraatiota ostoksista

Nämä ihanuudet löysin eilen Kätevä käsi- nimisestä askarteluliikkeestä. Oon etsinyt jo kauan tuollaisia pahvin värisiä kirjekuoria. Sellaisiin on ihana tehdä värikkäitä koristeluja, kuten vaikkapa leikellä tuosta värikkäästä kartongista kuoriin ilmettä. 
Kuviopaperilehtiön löysin taas Suomalaisesta Kirjakaupasta, josta löytyy muun muassa tällaisia kuoseja.
En voi vastustaa minikirjekuoria! Suomalaiseen oli tullut tällaisiakin ja täytyi ostaa kaksin kappalein. Taisi olla kolmea eri tyylistä. Paketissa on viisi kirjekuorta, jotka kaikki ovat erikokoisia ja pienin on ihan tuollainen tulitikkurasian kokoinen suurin piirtein. Kirjeen sisälle menevät mietelauseet, runot ja herkut voi sulloa vaikka tällaisiin valmiisiin värikkäisiin kuoriin!
Postcard Gardenilta tilasin muutaman hauskan teipin. Ostoskorista löytyi aluksi suurempikin läjä näitä, mutta päätin hillitä itseni ja tilata vähän vähemmän. Teippejä voi käyttää monella eri tavalla, esimerkiksi koristelemalla kirjekuoren värikkääksi asettelemalla teipinpätkiä miten tahtoo!
Toivottavasti joku teistä sai tästä vähän inspiraatiota kevään kirjeisiin! Itse ainakin huomaan kevään lähestyessä laittavani kaikenlaisia värejä samaan kuoreen enkä mieti niinkään onko merkki nyt mätsäävä kirjeen kanssa vaan enemmänkin mitä erottuvampi ja erilaisempi se on, sitä parempi! Välillä on tietysti hauska tehdä ihanan yksinkertaisia ja romanttisia kuoria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail