Tietoa blogista

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Sateisten päivien riemu


Kävimme eilen ystäväni kanssa kuvailemassa ruskaisessa ympäristössä. Hauskaa oli, vaikkemme tajunneet ottaa sateenvarjoa mukaan, sillä ulkona satoi vähän väliä. 
Harmaudesta huolimatta on ollut ihana viettää pitkiä aamuja vihreän teen ja kirjeen kirjoittamisen kera. Tässä eräs päivä saapui myös Postcard Gardenin tilaukseni, teippejä ah teippejä...
Kauppaan oli tullut todella paljon tuollaisia tosi kapeita teippejä, joten niitä taisin ostoskoriin laittaa muutaman kappaleen enemmän. Nuo ovat kyllä hämmästyttävän ohuita, mihinkähän niitä käyttäisi?
Tahdon muuten vielä kiittää teitä kaikkia, jotka olette käyneet kommentoimassa blogiini viime kuukausien aikana. Kaikki kommentit on lämmittäneet sydäntä kovasti ja vain vahvistaneet blogi-innostusta ja motivaatiota. Intohimona onkin tehdä tästä ihan omanlainen blogi, enkä tahdo sitoa itseäni mihinkään kirjeblogin kaavoihin. Rakastan kuvata materiaalit ja käsitellä ne, rakastan miettiä blogiaiheita tai vain kirjoittaa fiilistuntumalta. Ja aina saa ehdottaa postausideoita, jos tulee jotakin mieleen. 

4 kommenttia:

 1. <3! Mieki tilasin noita teippejä ja sain kaupanpäällisiks noita ohuita teippejä. Mihin niitä tosiaan käyttäisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui! :3 No menee ehkä normaaliin koristeluun tai maalaamisen yhteydessä ;)

   Poista
 2. Joku my day -postaus olisi mukava luettava. :) Ja samoiten täällä jo odotellaan jouluhenkisiä postauksia, koska joulu vaan on niin <3!! :))
  (saas nähä montako miljuunaa tämmöstä kommenttia tulee, kun sählään täällä :D )
  -Jasmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja toiveesta Jasmin! :) Laitetaan korvan taakse jouluhenkiset postaukset, hyvähän se olisi ajoissa alkaa kortit askaartelemaan ;) Ja my day kuulostaa myös tosi hyvältä, koetan väkertää oman versioni siitä ! :D

   Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail