Tietoa blogista

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

First update

Heippa kaikki kirje- ja askartelunystävät! Nyt vuoden mietittyäni blogin aloittamista, olen vihdoin päättänyt luoda tämän. Ideana on jakaa inspiraatiota ja ideoita sekä kirjeiden kirjoittamiseen että askarteluun, enkä lähtökohtaisesti etsi täältä uusia kirjekavereita. 

 Ensimmäisessä postauksessani haluan näyttää teille uusimmat Postcad Garden- tilaukseni. Kuulin kyseisestä nettikaupasta kirjeystävältäni, joka kertoi aikoinaan tilanneen sieltä paljonkin kirjepapereita. En ole koskaan aiemmin tilannut kirjepapereita netistä enkä varsinkaan ulkomailta ole uskaltautunut tilaamaan, joten tuo oli kovin positiivinen yllätys että Suomessakin tällainen on. 

Tilasin mm. kaksi erilaista settiä kirjepapereita, muistilehtiön, minikirjepaperia sekä vaaleanpunaisen paperiteipin. 

Tästä ensimmäisestä kirjesetistä pidän eniten! Se oli myös hintavin ostokseni, mutta en kadu, sen verran suloista se on. :3

Tässä tämä minisetti. Oikeastaan tilatessani luulin tämän olevan A6-kokoista, enkä tajunnut katsoa suluissa olevia mittoja. :D Mutta aika hauska minusta silti! Voi kirjoitella pieniä kirjeitä. :)

Pöllö-muistilehtiö on samankokoinen kuin tuo ylläoleva setti, eli 9x12.5cm. 

Nämä paperi/kuvioteipit ovat miulle lähes uusi juttu! Tämä oli vasta toinen teippi minkä olen tilannut, mutta luulenpa, että pino tulee kasvamaan... Nyt Postcard Gardenille on nimittäin ilmestynyt myös Muumi-aiheisia teippejä! ♥
Setissä kaikki paperit ovat erilaisia! Ei ihan miuntyylistä paperia, mutta hauskannäköisiä. :) Ja papereitakin löytyy aika paljon.
Talviaiheisia postimerkkejä! Miusta on ihanaa, kun ne tekevät useimmille postimerkeille sarjaan kuuluvat Priority-merkit.
Toivottavasti jäätte seurailemaan blogini kulkua! Saa heittää kommentteja sekä jakaa omia ideoitaan kommenttiboxin välityksellä! Minut löytää myös Instagramista nimellä epippola .
Viettäkää mukavia hetkiä kirjeiden parissa, juokaa jotain lämmintä ja nauttikaa valkoisesta säästä. :)

2 kommenttia:

  1. Jee, kivaa! :)) Jos itelläki askarteluinto kasvais kun tätä lueskelee :D

    VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail