Tietoa blogista

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Incoming mail

Postipäivät on ihania. Jännitän aina tuleeko kirjeitä postiluukkuun, keneltä se on, onko se lihava kirje vai ohut, onko siellä sisällä jotain muutakin. Tänään isäni paljasti autossa jo kaksi kirjettä, mitkä tulen saamaan, mutta laatikossapa oli vielä yksi uusi kirje! Olin siis ollut poissa kotoa muutaman päivän, joten oli kiva saada vähän enempi luettavaa. :) 

Parasta on ottaa kuppi kuumaa kahvia ja asettua sängylle lukemaan!
Tällä kertaa mukana oli hyvinkin paksu kirje! Kirjeet tulivat Tiialta (Kreikasta), Johannalta ja Annikalta.
Tänään on myös luultavasti viimeinen päivä ihastella valkoista maata. Sataa vettä. En ole vielä kertaakaan valitellut sitä kuinka on niin pimeää ja lumentulo on vain kirkastanut päivää. Kumpa viimeistään jouluksi saadaan sitä takaisin!
Vastasin tänään jo Johannan kirjeeseen, sillä olen odottanut sitä niin kauan! :) Tein myös Annikalle jo kuoren, mutta leimat sottaantuivat enkä muutenkaan tiedä onko se kovin järkevä kuori.. Näytän sen tässä kuitenkin! Tein hänelle kuitenkin jo uuden, jossa lähetän kirjeen.
Johannan kirje pääsi uusiin kuoriin! Oi, nuo on niin suloisia kirjekuoria!
Niin, onko tämä sekava kuori? Unohdatte tietysti tuon liimaputkilon kuvasta! Koska miulla ei ole (vielä) numeroleimasimia, niin piti kirjoittaa itse numerot, eikä ne ihan sovi kirjeen tyyliin..
Samaa tyyliä kuitenkin haettu, sillä tykkään noista ruusuista tosi paljon! :) Mitäs sanotte tämän päivän postista? Inspasiko?

5 kommenttia:

 1. Miun lemppari on ehdottomasti toi keltanen kirjekuori! Mutta se nyt ei liene mikään yllätys :'D

  VastaaPoista
 2. Wihii! Tulipas se nopeasti sinne. ;)

  VastaaPoista
 3. Nuo uudet kuoret on kyl söppäniä! Ja nuo aakkosleimasimet tekee hyvää jälkee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on :3 Joo tekee ne kyllä, ei ne muuten leviäisi, mutta noita liimatessa oli pakko painella. Haluisin sellaset vähän vanhemman näköiset leimasimet!

   Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail