Tietoa blogista

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Yksityiskohtia huoneesta

Tykkään koristaa huonettani minulle tärkeillä asioilla. Lipaston päälliset saattaa täyttyä pikkutavaroista, mutta järjestän ne niin, että kaikilla on oma paikkansa ja merkityksensä.


Oon haaveillut korupuun ostamisesta varmaan alakoulusta asti, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa rahaa siihen. Torstaina olimme alamme kanssa Kuopiossa valokuvanäyttelyssä ja sen jälkeen saimme pari tuntia aikaa Matkuksessa. Tigeristä löysin ihan sievän korutelineen 4€:lla. Vähän isompaa olisin kaivannut ja puumaisempaa (paljon oksia), mutta päädyin tulokseen, etten tämän halvemmalla sitä ainakaan saa! 
Oon myös korttien keräilijä / ahkera postittaja, joten taidemuseosta lähti myös muutama kortti mukaan. Yhden laitoinkin jo koristamaan lipastoani ja kaksi muuta annoin jo ystävälleni. 
Heräteostoksia mukaan lähtee melkein aina, mutta ne oikeasti pitkään, ellei vuosia odotelleet vaatekappaleet ostoslistalla eivät melkein koskaan. Nyt sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja ostin ihan tavallisen mustan pitkähihaisen paidan. Tämä sopii sellaisenaan päälle, mutta lähtökohtaisesti ideani oli yhdistää kuviollisten maksihameiden kanssa sekä mekkojen alle kylmemmällä säällä. 

Kirjeitä oon kirjotellut melkein joka päivä, josta oonkin kovin iloinen! Yksi kirje on vielä vastaamatta, johon odotan tänään pääseväni käsiksi :)
Ennen sitä aion kuitenkin viettää laatuaikaa perheeni kanssa sekä jännittää vaalituloksia! Äänestämässä on käyty jo!

1 kommentti:

  1. Mie ostin vuos sit samalaisen korupuun. Ajaa ihan hyvin asiansa, hintaansa nähen:) kannattaa seurailla koruliikkeiden aleja, sieltä bongasin tämän nykyisen (puun mallinen) ja hintaakaa ei ollu ku alle 20€. Vieläpä hopeaa:)

    VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail