Tietoa blogista

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Live in the moment

Viikkoni alkoi ystävän pyynnöllä lähteä valokuvaamaan harjuille. Auringonlaskua ihaillessa vaihdettiin niin arjen kuulumiset kuin muutkin höpötykset. 

Rakastan pilviä. Ne ovat aina erilaisia. Auringonlasku teki ympäröivästä luonnosta erikoisen. Puiden tekstuurit erottuivat selkeästi kaukanakin ja valo oli läpitunkevan pehmeä. Olin niin fiiliksissä kuvatessani kaikkea tätä, että välillä täytyi muistaa katsoa sitä värikirjoa paljain silmin. 
Olen ihastunut #biblejournalingiin ja sen inspiraation siivittämänä ostanut kartonkikansisen kirjan, jonka maalasin akryyliväreillä. Jos et tiedä mitä on biblejournaling niin kurkista kyseinen tagi instagramista. 

Olen saanut paljon ihania kirjeitä. Sanojen voima on uskomaton. Kauniit sanat, talletettuna paperille. Yksi syy taas enemmän, miksi en vaihtaisi kirjeharrastustani pois. Uusi kirjeystävä, joka ilahdutti kauniilla sanoillaan ja kertoi niin hienosti ympäröivästä elämästään... 

Kohotarrat. Miun lemppareita. Tämän viikon outgoing kirje :)

Tietämättä yhtään minkälaista postia laatikossa on, otin kameran kaulaani ja lähdin katsomaan. Olen aina halunnut ottaa tällaisen postilaatikkoonkurkistus- kuvan. ;) Ihanasti koristeltu kirje. (iso paketti takana ei ollut minulle :D)
Aurinko lämmittää yhä vain enemmän ja jalat kiittelevät eilisestä juoksulenkistä. Koetan muistaa enemmän; nauttia hetkistä, niitä ei tule uudelleen. Stressaan aivan liikaa elämästäni, joten ehkä minäkin muistan enemmän elämän ihanuutta tämän blogin kautta. 

Kiitos kirjeistä, olette arvokkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail