Tietoa blogista

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tänään tunnen jo kesän

Eräs ystävä on ollut jo kauan mielessä ja tänään päätin alkaa kirjoittaa hänelle kirjettä. Lämpötila oli niin kesäinen, että paperit askarteluani menin etukuistillemme kirjoittamaan. Tosin viltti selässä, sillä tuuli oli aika kova. En voi kuvitella mitään parempaa tunnetta tällä hetkellä kuin kirjeen raapustaminen tuollaisessa ilmassa. Sireenipensaan silmujen katselu ja auringonpaiste lähes pilvettömällä taivaalla. Erikuvioiset paperit täynnä kirjoitusta, joista huokuu rakkaus. 



Onko täällä blogissa jo tullut ilmi, kuinka paljon rakastan banaanilettuja? Maitorahka, kiivilohkot ja marjat. Kahvia tietenkään unohtamatta. Tänä aamuna tosin täytyi keittää kahvi uudelleen, sillä olin unohduksissani laittanut liian vähän puruja ja se maistui ihan vedeltä! 
Tajusin miten hienoja ja moniulotteisia kuvia voisikaan tehdä tällä tavoin... Tässä heijastuu siis yölamppuni mutta nyt mietin mitä kaikkea muuta voisikaan heijastaa näin kivasti.. Saippuakuplarakkauteni loistaa vaan. Tänäänkin puhaltelin itseni pyörryksiin ilta-auringon lämmössä.

3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan keväisiä kuvia:) olisimpa iteki päässy nauttii eilisen lämpimästä päivästä...

    VastaaPoista
  2. Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, jäänpäs seurailemaan blogiasi! :)

    VastaaPoista
  3. vooi kiitos, kylläpä lämmittää sydäntä!

    VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail