Tietoa blogista

torstai 21. tammikuuta 2016

Sweet package

Käveltyäni Sinooperin ovista sisälle tänään, tiesin, etten tulisi sieltä tyhjin käsin takaisin. Eilen ostin ison nipun kuplamuovikuoria ja tänään koristeltavaa kuorta varten oli löydettävä jotakin, jolla peittää valkoinen pinta. 
Olen katsonut parikin kertaa aiemmin noita 3D tarroja, sillä niin ihania kuin ne ovatkin, niiden hinta on aika lompakkoa litistävä. 3,95€ kappale. Heti kuitenkin nähdessäni tuon lahjapaperin, en voinut kuvitellakaan jättäväni sitä kauppaan! Niin tyttömäinen ja niin miulle tehty! Sillä tuli siis koristeltua se kuplamuovikuori sekä varmaan kaikki seuraavat kirjeet... (; Hintaa tuolla ihanuudella oli 3,50€ ja siinä on 5 kappaletta yksittäisiä isoja papereita. 


Aloin heti kotiin tultuani askarrella ihanaa yllätyspakettia ystävälleni! Meillä on käynnissä myös kirjeenvaihto, mutta en jaksanut odottaa hänen kirjeensä saapumista ja sitä paitsi, eihän se olisi mikään yllätys jos vastaisin samalla kirjeeseen! :)
Paketin sisälle tuli tuollaisia herkkuja. Koristelin Mynthon- laatikon ja laitoin sinne sisälle noita suklaarakeita. 

Tällaiset tyttömäisyysöverit on kovastikin miun mieleeni! 
Tässä siis vielä valmis kirjekuori:

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa lahjapaperia, voi olla että joutuu piipahtamaan Sinellissä :) Ja kauniit kynnet sulla, mä saan aina sitä lakkaa myös sormiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella söpöä... :3 Noita oli muutamaa erilaista mutta eiffeltorni ja ruusut vaan on paras yhdistelmä! :)

   Poista
 2. Luoja miten kauniita kuvia! Kateeksi käy sitä, joka tuon saa :)

  VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail