Tietoa blogista

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Iloa arkeen

Kuinka monet päivät vain valuvat ohitsesi harmaina, tasapaksuina, mitään muistoa jälkeen jättävinä päivinä? Ne ovat ihan kivoja, mutta muistat ne vain yhtenä tasaisena ajanjaksona.
Entä, jos postiluukustasi kolahtaisi kirje tai värikäs paketti aivan yllättäen? Se muuttaisi päivän täysin. Muut päivät olisivat ehkä niitä tavallisen harmaita arkipäiviä, mutta se olisi se päivä, jolloin sain jotakin yllättävää. Rakastan yllättää ihmisiä tällä tavoin. Kertomatta etukäteen mitään. Vain ilahduttaa toisia ja jättää hyväntuulisia jälkiä toisten arkeen. 

Kaksi näistä paketeista meni ulkomaille; Unkariin ja Belgiaan. Ylin paketti meni ystävälleni tänne kotimaahan. Olin jo pitkään miettinyt lähettäväni hänelle tämmöisen paketin ja etenkin nyt kun sain häneltä niin kauniin ystävänpäiväkortin kuvien kera. 
Olin ostanut kaikenlaisia suomiherkkuja etenkin noita ulkomaille meneviä paketteja varten. 

Muutamia jäi vielä yli (suomipakettiinkin laitoin), mutta ajattelin kerätä jatkossa jemmaan niitä, niin kuin välillä tuleekin tehtyä, että laittaa sitten paketteihin tai kirjeisiin mukaan vähän piristystä. Itse luen kirjeet yleensä kahvin kanssa läpi ja on aika kiva saada sieltä kirjeen pohjalta jotakin kahvileipää rinnalle! 

Koetan nyt olla sullomatta montaa eri aihetta samaan postaukseen, joten palataan seuraavaksi tämän viikon saapuneilla kirjeillä! 

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi ois iteki kiva ilahduttaa ihmisiä tollasilla pakettiylläreillä, mut kun kaikki kaverit asuu nykyään niin lähellä et ei viiti kellekään lähettää :D Pitää varmaan viedä se ylläri sitten ihan oven taakse asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mikäs sitä estää lähettämästä postia samaankin kaupunkiin? :) Mutta tietysti voi muistaa ystäviään niin lähellä kuin kaukana asuvia silloinkin kun ei oo merkkipäivä, jos kokee sen omaksi jutukseen. :)

      Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail