Tietoa blogista

maanantai 22. helmikuuta 2016

Tilauksille stop!


Tässä tänään saapuneita paketteja. Purin sisällöt jo tähän kuvaan valmiiksi, sillä kuorissa ei ollut mitään ihmeellistä. En ehkä ole muiden silmissä vielä mikään himotilailija, mutta itseäni alkaa jo ihmetyttää, kun koko aika on jokin paketti tulossa! Nyt en tilaile yhtään...vähään aikaan.
Vasemmalla on Postcard Gardenin tilaus, jonka tein perjantaina. Kortteja. Kuka nyt niitä voisi vastustaa? Tilasin myös sellaisia "Finnish nightmares"- kortteja, joissa on kuvattu joitakin stereotyyppisiä tilanteita suomalaisten ja ulkomaalaisten kohtaamisista. En malta odottaa, että pääsen laittamaan niitä ulkomaille! Oikealla puolella on Kiinasta (Ebay) tilaamani sydänleimasimet. Sekä kirje, jota oli taas niin ihana lukea! 
Mielessäni jo näen, millaisia printtejä noista leimoista vielä syntyy...


Tämän viikon aikana kertyneitä askarteluostoksia. Tämän alimmaisen kuvan tarrat olivat Suomalaisen alessa, vaaleanpunainen 1€ ja sininen 0,50€. Noita perhoskuvioita olen valehtelematta käynyt ainakin kolme kertaa koskettelemassa, mutta en vain ole saanut ostettua. Jos jokin ei sykähdytä tarpeeksi ja se ei ole alennettu niin saatan miettiä hyvinkin pitkään kannattaako sitä kotiuttaa. Jostain syystä nuo perhoset vain jäivät vainoamaan minua, ja päätin että nyt ne sitten ostetaan, tuntui miltä tuntui! Ja kyllä kannatti, oikeastaan juuri tuollaisiahan olen etsinytkin! (Aina siis löytää jonkin syyn)

Minulla on kuvat valmiina toiseenkin postaukseen, mutta odotan, että eräs suomipaketti pääsee perille, sillä en tahdo pilata yllätystä, jos hän vaikka lukeekin blogiani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail