Tietoa blogista

torstai 4. helmikuuta 2016

Tämän viikon saapuneet ja lähtevät postit

Ihan alkuun tahdon toivottaa tervetulleeksi uudet lukijat! Toisinaan on helpompi kirjoittaa, kun tietää, että joku ihan oikeasti lukee tätä, vaikka vain omaksi ilokseen kirjoittelisikin. Kohta voin jo alkaa suunnitella sitä arvontaa, josta haaveilin vähän aikaa sitten. 

On ollut kyllä melkoinen happymail- viikko. Melkein joka päivä on tullut kirjeitä, ja vastattavaa nyt riittääkin. Yhtä kirjettä en vain osannut kuvata (???) ,joten se ei valitettavasti päässyt tähän postaukseen. 
Alkuviikosta tuli tällainen ihana kasa! Alimpana Postcard Gardenin tilaukseni, josta kuvaa alempana. Siniraitaisen kirjeen lähetti uusi kirjekaverini Emma sekä päällimmäisen pitkäaikainen kirjeystäväni Anna. Ihana saada tällaista postia, kun kaikki on koristeltu niin nätisti ja omaperäisesti!

Ylemmässä kuvassa on tänään saapuneet kirjeet Unkarista Boglárkalta sekä Suomesta Anna-Kaisalta. Alempana taas on vastaus Emman kirjeeseen. Välillä voi jo tuntea, kuinka kevät on aivan tuloillaan, aurinko paistaa läpitunkevan kirkkaasti ja linnut laulavat. Siispä leimailin kuoresta kevään vihreän ja sen kruunasi keltainen postimerkki! Kevät-inspiraatio on ihan kohta täällä...
Minun tuli ikävä erästä ystävääni, jota en näe usein, joten kirjoitin hänelle kortin. Kuoreen liimailin instagram- tilini kuvia. Oi, ne ovat niin kesäisiä! Minusta on myös hauska laittaa erilaisia Priority- tarroja kirjeeseen, jos niitä vain paljon löytyy. Tähän "epäjärjestyksen" teemaan ne sopivat hyvin!
Tässä vielä se tilaus, jonka tein Postcard Gardenille. Ihania turkoosin/vihreän shimmerisiä tarroja, joissa on kivoja tekstejä, kortti lapsesta, jonka lähetin Kristalle sekä yltiötyttömäistä kirjepaperia. Tuon kortin alla on "Kiitos tilauksestasi"- kortti, jota en nähnyt tarpeelliseksi kuvata tähän niin selkeästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail