Tietoa blogista

tiistai 9. helmikuuta 2016

Harmaan viikon piristyskirje

Talvinen maisema on vaihtunut sohjoon ja harmauteen, joten piristykseksi kuvaa kovilta pakkaskeleiltä. Onneksi suklaakahvi ja hyvä musiikki vähän piristää tätä ankeaa säätä. 
Tulin postailemaan kirjeestä, joka lähti tänään matkaamaan kohti Helsinkiä. Olin pitkästä aikaa todella tyytyväinen kirjekuoreen ja sen sävymaailmaan sekä koko kirjeen kirjoittamiseen kaikkine koristeluineen ja ajankäyttöineen. Minulla meni yhteensä koko päivä siihen kirjeeseen, ottaen huomioon, että pidin alkuillasta muutaman tunnin tauon viettäen aikaa perheeni kanssa. 
Tein kirjekuoren kuviopaperista ja leikkelin kuoren etupuolelle leimaustyynyä apuna käyttäen pehmeäreunaisia neliöitä, joista osan liimasin ja osan laitoin 3D-tarroilla kiinni. 
Leimasin pieniä lauseita viivoitetulle paperille, jotka leikkasin sopivan kokoisiksi ja kiinnitin ne tuolla kaksipuolisella teipillä osaan neliöistä. Jos joku tietää tuon liimateippikoneen oikean nimen suomeksi, niin saa sanoa! :D Yritin googletella jotakin sopivaa nimeä.
Ja kyllä, aina se kuvassa näkyvä teksti ei ole syntynyt ensimmäisellä yrittämällä! 
Kahteen ruutuun laitoin vielä Sinooperista ostamiani 3D-tarroja, jotka loppuvat muuten kohta! Yllätyin siitä, miten hyvin noiden tarrojen ja tuon raidallisen kuviopaperin sävymaailma osuu yhteen. Tarrat eivät kuitenkaan pysyneet omalla liimallaan kuviopaperin kimallekohtien vuoksi, joten jouduin laittamaan niiden pohjaan vielä kaksipuolista teippiä! Toivottavasti kestävät postissa irtoilematta.
Kuoren kruunasi leimailtu osoite, josta onneksi muuten selvisin korjailuitta. On paljon helpompi kirjoittaa tasaisesti ja kirjaimet suht lähellä toisiaan, kun kirjoittaa kokonaan isoja kirjaimia käyttäen.
Ja lopuksi vielä se valmis kirjekuori merkkeineen! Karjalanpiirakka merkin lämmin tunnelma sopi todella hyvin kuoren teemaan. Kohta taas loppuvat priority- tarrani, kun olen innostunut laittamaan yhteen kuoreen neljä sellaista. Koska tahdon suojella kirjeystävieni osoitteita ja nimiä, niin joutuu aina suttailemaan osoitetiedot. 

Minun oli tarkoitus tulla postaamaan myös Ystävänpäiväkortit tänne ennen ystävänpäivää, mutta en ole saanut ensimmäistäkään tehtyä! Inspiraatio-kollaasin väkersin kyllä viime viikolla photoshopissa, mutta nyt ei ole ollut tarpeeksi aikaa korttien tekemiseen. Toivottavasti kerkeäisin vielä tällä viikolla tekemään jonkinlaisia kortteja ja jopa lähettämään ne ajoissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail