Tietoa blogista

torstai 11. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväkortit

En halunnut alkaa hätiköidä ja kiireellä tekemään ystävänpäiväkortteja, joten tein postitettavaksi neljä korttia ja kaksi ystävilleni, jotka annan heidät nähdessäni. Ystävänpäivä tulee jostain syystä aina vähän yllättäen, vaikka olisin käynyt vuoden mittaan pääni sisällä läpi ideoita, joita olisi hauska toteuttaa korteissa ja pienissä paketeissa. 
Ostin yksi päivä Quick cards- lehden Prismasta ja sen mukana tulivat nämä ihanat leimasinkuviot! Mukana oli myös pieni kuviopaperilehtiö, jossa kaikki kuvat on väritettäviä. 
Lehdessä on kivoja vinkkejä ja tutoriaaleja, kuinka näitä papereita ja leimasimia voi käyttää korttiaskartelussa. Ja miksei siis kirjeissäkin! 
Pakkasin toissa iltana muovikassillisen täyteen askartelutarvikkeita ja viritin poikaystäväni pöydälle pienen, mutta sekavan askartelupisteen. 
Tämän ystävänpäivän teema taitaakin olla punaisen eri sävyt ja paljon paljon blingiä. Huomatkaa, että myös tuo pieni muffinsi on kortti! :) 
Rakastuin oitis noihin uusiin leimasinkuvioihin, kun perhosleimasimesta olen haaveillutkin tässä tovin. Innostuin myös tilaamaan Ebaystä pari leimaamisjuttua ja washiteippejä sekä kirjepaperia... Katsotaan muutaman viikon päästä, muistanko edes, että ne tuli tilattua. Mutta iloiset yllätyksethän ovatkin parhaita. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail