Tietoa blogista

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Herkkuja kirjeessä / Saapuneet postit

Tulin katsoneeksi, että viime postauksesta lienee jo yli viikko ja kuvasaldoakin on kertynyt sen verran, että sitä täytyy alkaa purkaa tässä pikku hiljaa. Koetan edelleen, että en survo kaikkea samaan postaukseen, jotta pysyisi hyvä koko postauksilla, niin tässä tulee nyt saapuneita kirjeitä viikon varrelta ja yksi kirje viimekin viikolta. Luontoon en ole lähtenyt kuvaamaan pitkään aikaan, mikä kyllä kummastuttaa itseänikin! 
Tällä viikolla on saapunut neljä kirjettä. Olen ollut niin vähän kotona, että vasta tänään päivällä sain kuoret kuvattua. Tiistaina, kun noista kolme tuli, niin aloin vaan lukemaan, ei sitä aina jaksa olla heti kamera kädessä. Täytyy muistaa elää hetkessä. 
Boglárkalta Unkarista. Laitoin viime kirjeessä hänelle suomalaisia makeisia, ja hän laittoi nyt puolestaan unkarilaisia. En ole vielä noita päässyt maistamaan, mutta ehkä tänään voisi kahvin kanssa ottaakin. Vai uskaltaako noita edes tuhota? Lisäksi hän oli piirtänyt minulle tuollaisen hienon piirroksen! Aivan kuin jostain värityskirjasta. Itse asiassa luulinkin aluksi hänen tulostaneen sen netistä, mutta paperin takapuoli osoitti, että kyllä se on piirretty itse. Ihailen tuollaista taidokkuutta ja kärsivällisyyttä.
Tämä paketti on ihanalta ystävältäni Lauralta, joka asuu lähellä Joensuuta. En osannut yhtään odottaa tällaista! Ihana keväinen tervehdys. Tulee hyvälle mielelle, kun tietää, että joku on ajatellut sinua ilman mitään merkkipäivää. On siis ihana saada postia syntymäpäivän kunniaksi tai ystävänpäiväksi, mutta vielä ilahduttavampaa on se, että joku on ajatellut sinua kaupassa ja halunnut varta vasten lähettää jotakin, jonka olisi voinut antaa tavatessakin! 
Kolmas kirje on Tiialta Hämeenlinnasta. Tapahtumarikkaan kirjeen lisäksi kuoresta löytyi kaksi kappaletta teetä! :) Neljättä kirjettä en nyt kuvannut erikseen, mutta se saapui ihanalta Saaralta Kokkolasta, kirje jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Saaralle askarrellusta kirjeestä lisää seuraavassa postauksessa! 
Viides kirje saapui ystävältäni Kristalta viime viikolla. Hänkään ei asu enää Joensuussa, mutta meillä on jo vuosia ollut sellainen korttiperinne, että lähetämme kuulumisia tai ajatuksia muotovapaalla tavalla. Kristan kirjeitä on aina hyvin mielenkiintoista lukea. Koskaan et tiedä onko teksti kirjoitettu ylhäältä alas luettavaksi vai kokonaan ympyrän muotoon. Hän onkin todella lahjakas sekä tekstin muodostuksessa että piirtämisessä/maalaamisessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail