Tietoa blogista

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Revittyä paperia

Lähdin viimein luontoon kävelemään kamera kädessä ja laukku selässä, sillä oli ihana aurinkoinen, kuulas kevätpäivä. Pipoakaan ei enää tarvinnut, aurinko alkaa jo lämmittää. Tänään olen ollut onnellinen pitkään nukutusta aamusta, mainiosta kuvaussäästä, hyvästä ruuasta ja ensi viikon hyvistä tapahtumista. 
Nyt tulin kuitenkin kirjoittelemaan kirjekuoresta, joka pääsee huomenna matkaamaan toiselle puolelle Suomea.
Oon ihan rakastunut tällaiseen koristelutapaan, jossa revitään paperin sisäreunaa, niin että siitä tulee vähän "hutaistu" vaikutelma. Tämä yhdistettynä muuhun suht tasapainoiseen asetteluun on nyt kovasti mieleeni. En ollut kirjoittanut koko viikkona yhtäkään kirjettä, joten papereitten loniminen ja sommittelu oli entistäkin nautinnollisempaa ja oli ihanaa raapustaa piiitkä kirje ja kuorta kiinni laittaessa naurahtaa, kuinka pullea siitä tulikaan. Jouduin sulkemaan kuoren vielä pakkausteipillä, ettei se vain aukeaisi matkalla itsestään tai lähtisi repeytymään mistään kulmasta. 
Muutama viikko sitten Suomalainen kirjakauppa lähetti postissa 10€ arvoisen bonussetelin, joka on kertynyt vuoden ostoksistani. Suuntasin viikkoa tai paria myöhemmin kyseiseen kauppaan ostamaan setelillä muutamia ostoksia. Mitään varsinaista ei ollut tarvikelistalla, mutta halusin hyödyntää setelin päiväkohtaisten -15% askartelutarvikealennusten yhteydessä. 
Kotiutun tällaisen pienen kasan kivoja juttuja. Tuo kuviopaperisetti on muodostunut suureksi lempparikseni, kannen kuva ei anna ollenkaan oikeanlaista kuvaa siitä, millaisia ihanuuksia se pitää sisällään! Muun muassa ylemmässä kuvassa näkyvä karttapaperi on aivan huippu, olen sellaisesta salaa haaveillut, mutta en ole muistanut edes etsiä Ebaysta tai mistään vastaavanlaista. Neliökirjekuoret vaan ovat aina lemppareitani... sekä kultainen leimasintyyny lähti mukaan ihan ostosten täytteeksi, mikä sekin on osoittautunut varsin ihanaksi kappaleeksi. Otin sen lähinnä siksi, että sopisi noiden kirjekuorien kanssa yhteen. 

Halusin jatkaa tällaista vanhaa teemaa ja liimailin tuollaisia minikirjeitä kuoren takaosaan. Kyseisessä kuviopaperilajitelmassa oli siis sellainenkin paperi, jossa on ainoastaan tuollaisia pieniä kirjoitettuja papereita ja minikortteja. 
Kirjeystävä, jolle tämä kirje menee, on ollut hyvin kiireinen koulun ja harjoittelujen suhteen, että halusin laittaa kirjeeseen myös pienen paketin, josta löytyy jalkavoide tai naamio, millä nimellä se nyt kulkeekaan sekä erilaisia karkkeja. Rakkaudella tehdyt paketit on parhaimpia. 
Lopuksi vielä kuori kokonaisuudessaan ja Instax minillä otettu kuva juuri tuona hetkenä. On ihana laittaa kirjeeseen jotakin, joka myös konkreettisesti muistuttaa siitä hetkestä, jolloin se on tehty. Kirjeen sisällä on toinenkin kuva, jossa olen askartelemassa kuorta. 
Kuoreen valitsin samaa värimaailmaa henkivät postimerkit - en kuitenkaan halunnut laittaa kahta samanlaista. Olen hyvin tyytyväinen koko kirjeeseen ja luulen, että tämän tyyppisiä kirjeitä tuleekin askarreltua taas kyllästymiseen saakka. Mutta toivottavasti en koskaan kyllästy maailmankarttapaperiin. 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa tuo maailmankarttapaperi!! Muutenkin tuollaiset ''vanhuutta'' henkivät paperit sopivat kirjeenvaihdon yleiseen ajatukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä se on kyllä aivan ihanaa ja sopii teemaan kuin nenä päähän ;)

      Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail