Tietoa blogista

torstai 21. huhtikuuta 2016

Kalligrafiaa

Ostin noin neljä kuukautta sitten kynän, jonka kanssa opettelu ei ollutkaan niin helppoa kuin Youtube videoilla näytti. Calligraphy pen, on kynä, jossa on vino pää, jolla saa sekä ohutta että paksua jälkeä. Toissa iltana vaan iski inspiraatio ja aloin harjoittelemaan aakkosia ja omaa tyyliä kerta toisensa jälkeen. Parin tunnin kirjoittelu suttupaperille tuotti tulosta, hidasta mutta vaivan arvoista!
Vielä tyylissäni on paljon muokkaamista eikä kaikkien kirjainten lopputulos aina näytä siltä kuin mielessäni haluaisin, mutta iloinen olen, että vihdoin otin kynän käteen sen oikeassa tarkoituksessaan! (On nimittäin tullut kirjeitä kirjoiteltua tuolla aivan niin kuin tavallisella kynällä, enkä tiedä onko se tehnyt kynälle kovin hyvää, vaan vino reuna on alkanut vähän tasaantua.) 
Olen vähän myös odottanut tällaista tilannetta, että teline, johon laitan saapuneet kirjeeni, on viimein tyhjä. Nyt parin päivän sisään on tullut laitettua kolme kirjettä postiin.
Tässä yksi lähtevä vielä hieman keskeneräisessä vaiheessaan. "Tilkku"kirjekuoret on yksi lemppareimmista tavoista askarrella kuori. Lätkiä ja yhdistellä erikokoisia palasia kuviopaperia tai skrappaus- materiaalia. Lopputuloksessa tilkut ovat vaihtaneet jo vähän paikkaakin, mutta tämä oli nyt ainoa kuva tästä!
Kirjeen ensimmäisen paperin sisään tulivat muut paperit. Tämä toimi samalla sellaisena kivana taskuna ja kirjeen etukantena.
Toivottavasti kaunokäsialani parantuisi kalligrafiaa harjoitellessa enemmän. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail