Tietoa blogista

torstai 26. toukokuuta 2016

Omenapuunkukkia ja kauniita kesäpäiviä

Viime päivät ja viikot ovat olleet ainakin täällä Joensuussa hurjan lämpimiä ja kauniita. En tiedä, olenko nämä aiemmat vuodet kulkenut laput silmillä kotikaupungissani, kun nyt vasta huomasin seisovani keskellä vaaleanpunaista koristeomenapuumerta. 

Kävimme eräänä päivänä ystäväni kanssa kuvaamassa toisiamme tuossa upeassa maisemassa. Ei voi kuin ihailla, kuinka kaunista alkukesä onkaan! 
Tosiaan suurin osa viime viikosta kului Etelä-Suomessa ystävien näkemisen ja tapahtuman merkeissä. Kun viimein palasin kotiin, oli kertynyt mukava kasa kirjeitäkin. Joskus oikein väsyneenä odottaa vasta seuraavaan aamuun, että alkaa lukea virkeänä ja ajatuksen kanssa kirjeitä läpi, mutta nyt en malttanut odottaa, kun oli yksi iso paketti ja muutama normaali kirje nenän edessä. Mikä sen rentouttavampaa kuin istahtaa sängylle lukemaan satoa.
Kaikki näistä kirjeistä eivät saapuneet juuri tuon viikon aikana, mutta kuvasin kaikki samalla kertaa.
Kirjeet tulivat tällä kertaa Tiialta, Johannalta, Miralta ja Hennalta. Postcard Gardenilta tilaamani paketti saapui myös, siitä kuvia alempana sekä salaperäisestä paketista..
Eräs ihana nainen, jota en tunne itse henkilökohtaisesti, mutta tapasimme viime joulukuussa eräässä tapahtumassa, tuli juttelemaan miulle Facebookissa sanoen, että on pistänyt silmälle, kuinka paljon kirjoitan kirjeitä. Hänellä olisi paljon käyttämättömiä kirjepapereita ja kuoria, joita voisi lahjoittaa minulle. Annoin osoitteeni hänelle, mutta hetkeksi ehdin jo unohtaa, että tällainen paketti sieltä olisi tulossa. Kuva ei anna edes todellista käsitystä siitä, miten paljon tuossa läjässä on kirjepapereita ja kuinka hienoja ne ovat! Erityisesti tuolta alta näkyvä 3D-nallepaperi on jo nyt suuri ihastuksen kohteeni, uskallankohan luopua siitä koskaan? Kiitos vielä suuresti Jenna.
Sitten Postcard Garnenilta saapunut tilaus. Verkkokauppaan oli taas saapunut aivan ihania kirjepapereita ja kuoria, mutta tällä kertaa maltoin mieleni kirjepapereissa, sillä niitä omistan jo melkein laatikollisen! 
Nämä kolme ihanaa ja minuntyylistäni postikorttia kuitenkin kiikutin ostoskoriin. Tuosta saippuakuplakuvasta tosin leikkasin valkoiset reunat irti, niin se näytti kivemmalta.
Kolme settiä ylhäältä avattavia kirjekuoria. En osannut päättää, minkä näistä erityisesti haluaisin, niin valitsin kaikki kolme. Ihanan kesäisiä ja värikkäitä.Yhdessä setissä on 5 kirjekuorta ja hinta on 1,30€. Laitoin linkinkin tuohon, kun ovat niin hienoja!
Kirjesetti ja muistilehtiö. Kirjesetin tarrat otin omaan käyttööni, mutta itse paperit saattaa päätyä johonkin kesäiseen synttärilahjaan.. Setissä myös kukka-aiheisia post it- lappuja, nekin saatan ottaa omaan käyttööni, saa nähdä. Muistilehtiön otin kirjepaperiksi ja kauppalistoiksi jne.
Lopuksi vielä Suomalaisesta Kirjakaupasta ostamani kivat askartelutuotteet. Näillä kohti kesäisiä askarteluhetkiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail