Tietoa blogista

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Etsin, löydänkö?

Täällä kirjoittelee kesäflunssaan sairastunut tyttö. Olisi hyvä tervehtyä ennen ystävän häitä. Paljon on tapahtunut jo ainakin viimeisen kuukauden sisällä ja lisää eikun tulee. Oon myös ollut etsimässä inspiraatiota ja uusia tuulia blogilleni, etten urautuisi liikaa incoming-/outcomingmail- linjalle, joten ehkä tuo pieni tauko olikin tässä ihan paikallaan.
Etsin kovasti omaa paikkaani työelämässä ja olen aika innoissani, mutta myös huolissani tulevaisuudesta. En tiedä riittääkö omat suunnitelmat ja ajatukset, kantavatko ne mihinkään. Mutta toisaalta rakastan tätä vaihetta: etsimistä, haaveiden todeksi elämistä, haahuilua, epävarmuutta ja varmuuden löytämistä. Tunteet poukkoilevat sinne tänne, mutta punainen lanka säilyy. Tahdon yrittää. 

Viime aikoina olen kuvannut paljon, askarrellut kortteja (postausta tulossa myöhemmin) ja tavannut paljon ystäviäni. Nyt viimeiset kolme päivää ovat tosin menneet kotona, sillä lämpö heittelee miten sattuu ja nenä vuotaa. Kirjeitä en ole paljoa kirjoitellut, niitä ei ole tullut postilaatikkoon kovin usein. Mutta eilen ja tänään päiviäni on ilahduttanut nämä kaksi pitkää ja kaunista kirjettä.
Johannalta kirje saapui eilen, mikä oli todella kiva piristys flunssaiseen olooni, sekä tänään Tiialta saatu kirje, joka inspiroi kesäisellä kuorellaan ja kirjepapereillaan. 


Viime päivät on olleet ihanan valoisuutensa ja vehreytensä lisäksi myös lämpimiä, ellei jopa kuumia. Nyt parin päivän sadekuurot eivät haittaa yhtään, tekee hyvää varmasti allergikoille, että siitepölyt laskeutuvat. Katsotaan, milloin pääsen taas koneen ääreen postausta tekemään, seuraavat pari viikkoa täyttyvät häistä, mökkireissusta ja matkustamisesta. Mutta pysykäähän te siellä terveenä ja nauttikaa ihanista ilmoista. 

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen niiskuttava flunssainen! Pikaista paranemista siulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Hetkittäin tuntuu että ollaan jo voiton puolella! ;)

   Poista
 2. Voi kuinka ihania kuvia! Hei mulla on ollu tässä nyt kamala stressi ja niin paljon kaikkee elämässä etten oo ehtinyt laittamaan sulle mitään. Anteeksi. Yritän jossain vaiheessa pystyä, kunhan saan inspiraation !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja se on täysin fine, eikös myö sovittukin sen suuntaista että laittaa silloin kun siltä tuntuu ja sopii? :)

   Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail