Tietoa blogista

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Rainy days and letters

Viime päivät ja viikot on olleet hektisiä, onnellisia, stressaavia, sateisia, lämpöisiä, täynnä odotusta, kiitollisuutta elämästä ja uudesta kodista ja varmuuden tunteesta. Paljon on ollut tekemistä ja ihania kesäpäiviä ja juhlia perheen kanssa. Mutta kun tulen kotiin ja istun huoneeni sängylle, pää lyö tyhjää enkä edes osaa ajatella oikein mitään. Silti nautin vapaudesta nousta keskellä yötä vuoteesta kirjoittamaan kirjettä ystävälle, vaikka tietää, että aamulla on aikainen herätys ja väsyttää. Vaikka viime vuosina on saanut tutustua itseensä yhä syvemmin ja oppinut tietämään millainen todella olen ja mitä kestän, niin silti täytyy muistuttaa itselle yhä uudelleen, ettei luopuisi niistä unelmista ja niistä asioista mitä rakastaa toisten tähden. Oppia hyväksymään hulluutensa ja se, etten ole sellainen niin kuin muut. Tällaiset ajatukset ovat täyttäneet mieleni ja ehkä vasta nyt osasin kirjoittaa ne ylös, jotka ovat muuten vain puristaneet rinnassa. 
Rakastan ehkä eniten kodissani tätä näkymää, jonka näen sekä keittiön että huoneeni ikkunasta. Vastapäätä pilkottavat kerrostalot viestivät kotoisuutta ja rauhallisuutta, ratapiha saa kaipaamaan Ryttylää ja reissuja ympäri Suomea sekä silta viestii siitä, että asun vihdoin omillani, minä selviän  ja olen onnellinen. 
Sunnuntaista lähtien täällä on satanut joka päivä ja ukkonen jyrissyt aina muutamaan otteeseen. Kauneinta oli kuitenkin eräs päivä, kun vesi virtasi valtoimenaan olohuoneemme ikkunaa pitkin. Rakastan ukkosta ja sadetta, jos se ei aiheuta mitään vahinkoja. Se vain kuulostaa ja näyttää niin kauniilta. 
Tänään olen kirjoittanut piiitkän kirjeen maailman ihanimmalle Saaralle, joka juhlii huomenna synttäreitään. Oli tarkoitus viedä kirje/paketti jo tänään viiden postiin, mutta enhän minä sitten sateen vuoksi ennättänytkään. Täytyy kyllä hommata jostain keittiövaaka tänne itselle, että tietää taas paljon kirjeet painaa, eikä tarvitse aina kiikuttaa ensin postiin niitä.
Rakkautta on saada näin monta ihanaa ja koristeltua kirjettä postiluukusta sisään ja lukea niitä kaikessa rauhassa. Ihailen sitä suunnattomasti kun ihmiset jaksavat nähdä vaivaa kirjeen koristeluun! Ei se tietenkään ole välttämättömyys ja rakastan lukea jokaista kirjettä, jokainen on ainutlaatuinen, mutta se, että joku on nähnyt vaivaa juuri minun takia.. Niin ja olenko jo maininnut kuinka paljon rakastan perhosia; tarroina, kuvioina, missä muodossa vain.
Hennalle lähtenyt kirje, muistaakseni viime viikolta sekä uudet washi teipit. Tuo oranssi teippi on vähän kehnoa liimapinnaltaan, pitää laittaa läpinäkyvää teippiä päätyihin, jotta pysyy.
Tänään lähtenyt kirje Maiju- ystävälle Tampereelle. Kävin eilen Sinooperissa, sillä ikkunasta näin, että siellä on menossa kunnon kesäalet ja pari ihanaa lahjapaperia, joita olen katsellut talvesta saakka oli nyt -50%. Olihan ne pakko kiikuttaa kassan kautta kotiin!

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kirjeitä!! Silmät sydäminä kävin koko sinun blogin läpi, ja ei voi kun todeta: nämä on kauneimpia kirjeitä mitä oon koskaan nähnyt!! :) itekin harrastelen kirjeitten kirjoittelua, ja joka kerta kun postilaatikosta löytyy kirje, niin voi sitä riemua. :) tästä blogistasi sain inspiraatiota koristeluun. Kiitos blogistasi! Ja mukavaa kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! Kiitos, todella otettu olen jokaisesta sanastasi mitä kirjoitit! :) Sydäntä lämmittävää kuulla, että tästä on inspiraatiota muillekin. :) Kyllä se riemu on jotakin niin sanoinkuvailematonta kun postilaatikosta/luukusta pamahtaa kirje.. Siinä on selittämistä kun monet kyselevät, miten "jaksan" kirjoittaa. :)Ihanaa loppukesää siullekin!

   Poista
  2. Sait juuri uuden lukijan, jään tänne innolla odottelemaan tulevia postauksiasi! :) p.s. Hirmu kauniita kuviakin otat, ehdottomasti kiitosta myös siitä miten olet hienosti panostanut valokuviin ja tekstiin. :) Tykkään!
   -Jasmin

   Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail