Tietoa blogista

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Elokuun kuulumisia


Onko pinnallista odottaa ajan kuluvan vain sen takia nopeammin, että saa aseteltua arkartelu- ja kirjoitustarvikkeet isommalle pöydälle isompaan huoneeseen? Tietysti toivon, ettei kesä loppuisi koskaan tai ainakaan ihan vielä, mutta harrastukseni kärsii kovin tällaisesta sekasorrosta. Liimaan ja leikkaan kuoret ja paperit lattialla, siirryn keittiön pöydän ääreen kirjoittamaan kissan leikkiessä liikkuvalla kynällä. Ei houkuttele kirjoittamaan kovin usein. 
Tilasin kuitenkin läjäpäin postimerkkejä. Ja onhan sitä tullut ostettua kaikenlaista muutakin pientä koristelua varten. 

Nämä kirjoituskoneentapaiset kirjaintarrat löytyivät Sinooperista. Arkkeja oli samassa pakkauksessa yhteensä neljä ja samaa kirjainta viimeinkin tarpeeksi paljon! Käyttöä on ollut ja kunhan nämä loppuvat käyn varmaan hakemassa lisää.

Olimme eilen isovanhempiemme mökillä viettämässä saunailtaa ja nauttimassa lämmöstä. Kun olimme jo tekemässä lähtöä ylämökiltä kotiin, näimme puiden takaa, että aurinko oli laskemassa ja oli pakko hurauttaa autolla vielä rantamökille ihastelemaan henkeäsalpaavaa näkyä. En ole nähnyt tällaista auringonlaskua mökillämme vuosiin, joten ihailu ja kuvien napsiminen oli paikallaan. 
Vaikka auringonlasku on ihana kotonakin...
En  ole koskaan aiemmin tehnyt kirjeisiin Mail tagia ja totta puhuen en ihan ymmärrä sen ideaa edes. Esitetään kysymyksiä erilliselle paperille? Okei, ymmärrän. Tein Melissan kirjeeseen ensimmäisen sellaisen, vaikka vieläkin epäröin, oliko tällä jokin suurempi idea takana. 
Tässä sitten Melissalle lähtenyt kirje. Sain äidiltäni syntymäpäivälahjaksi lahjakortin, joka oli hauskasti paketoitu tällaiseen höyhenlahjapaperiin, joten otin sen heti käyttöön. Tämä on harvinaista, sillä löytyy minulta monia säästettyjä lahjapapereita ja suloisia pussukoita, joissa on ollut toffeeta, mutta en silti osaa ottaa niitä käyttöön. Tekstileimat ostettu Sinooperista. Vakioaskarteluliike!
Tänään lähtevä kirje Margauxille Ranskaan. Emme ole kirjoitelleet enää vuosiin, mutta pidämme yhä yhteyttä Facebookissa. Sain häneltä pienimuotoisen kirjeen eilen, jossa hän lähetti minulle toivomani lelun/koristeen, jonka hän oli ommellut itse. 
Lopuksi vielä pari koristelutuotetta, jotka sain poikaystäväni äidiltä syntymäpäivälahjaksi. 

2 kommenttia:

  1. Wau, todella upeita kuvia, Emilia!!

    VastaaPoista
  2. Noi eläinpostimerkit näyttää kivoilta, en olekaan tilannut merkkejä pitkään aikaan. Hienoja kuvia. :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail