Tietoa blogista

tiistai 11. lokakuuta 2016

Flowery details

Vietin viime viikonloppuni hyisessä Helsingissä ystävieni tupareitten merkeissä. Otin tietysti kamerankin mukaan, sillä ajattelimme ystäväni kanssa käydä Suomenlinnassa, mutta kovan tuulen vuoksi päätimme perua sen. Siispä kuvailut jäi muutenkin vähäiselle, mutta vielä Onnibussissa tulomatkalla sain ihan hyviä kuvia napattua.


Tietysti pieneen shoppailuunkin olin varautunut. Tällä kertaa pystyin mielestäni hyvin pitämään lompakon nyörit kiinni, sillä shoppailuintoakaan ei oikein ollut. Etsin käsiini Sinellin, mutta tällä kertaa siellä ei tullut sitä tuttua wow-fiilistä. Käytin vain 4€ Sinelliin ja se on miulle kyllä saavutus!
Minua alkoi lähinnä turhauttaa ajatus siitä, että toiseen kaupunkiin mennään aina ostamaan asioita. Kauppojen määrä ja ihmisten vilinä saivat vain mieleni ahdistuneeksi. Aina on ihanaa tulla kotiin joltakin reissulta, mutta nyt oli aivan erityisen ihana saapua omaan kotikaupunkiin kuuden tunnin bussimatkan jälkeen. Helsingin jälkeen huomaa todellakin, miten pieni tämä kaupunki on. 
Ostokset pääsivät kuitenkin heti käyttöön, myös Akateemisesta kirjakaupasta ostetut kirjekuoret. Ja vihdoin muistin kuvata kuoret, ennen osoitteiden kirjoittamista. Miulla on nyt pidempään ollut jo intohimo die cut- kuvioita kohtaan, voisin käyttää pelkästään niitä koristelussani! Täytyykin tehdä inventaariota taas askartelutarvikkeiden kanssa..
Muistan, kun katselin netistä tuollaista arkkia, joka oli täynnä perhosia ja mietin mistä sen saisin. Nyt ihan sattumalta pisti silmääni Sinellissä. Myös uusia merkkejä tilasin viime viikolla. Nuo höyhenmerkit ovat vain niin ihania.Olen selkeästi päässyt mukaan tähän Mail tagien maailmaan, kun jossain postauksessa sitä ihmettelin, että olenko ymmärtänyt sitä ideaa ollenkaan oikein. Mail tag on hauska tapa kysyä random asioita, joita ei välttämättä kirjeen sisälle saisi hyvin mahdutettua. Lisäksi niiden koristelumahdollisuudet ovat rajattomat! Tässä kaksi mail tagia, jotka menivät Sannin kirjeeseen. 

4 kommenttia:

 1. Ah, nuo höyhen merkit:) <3 niin ihania. Monesti oon töissä miettinyt niiden kotiuttamista... ehkä vielä joku päivä... mail tagista en ookkaan aiemmin kuullu:o tulee kyllä käyttöön seuraavissa kirjeissä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin upeita! :) Mie oon nähnyt mail tageja instagramissa ja pitkään ihmettelin mistä siinä on oikein kyse. Ei sen ihmeellisempää siis, mutta miusta on hauskaa kun voi kysyä ihan satunnaisia asioita, jotka ei sinänsä liity itse kirjeeseen mitenkään. :)

   Poista
 2. Kuinka kauniita!
  alkaa askarteluinspis nostaa päätään :)

  VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail