Tietoa blogista

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Yksityiskohtia huoneestani

Olen jo syyskuusta lähtien halunnut tehdä tämän postauksen, kun vaihdoin isompaan huoneeseen, mutta vasta nyt huone on alkanut viimein muotoutua minunlaisekseni. Pienet yksityiskohdat huoneessa inspiroivat, kertovat minusta ja arvoistani ja niistä tulee turvallinen ja kotoisa olo. 
Aloitetaan juuttinauhaviritelmästä, jonka teippailin paikalleen eilen. Suoraan oveni yläpuolella roikkuu juuttinaruun kiinnitettyjä minipyykkipoikia, joihin on liimailtu kuviopaperia sivuille. Laitoin kakkupapereita roikkumaan näin alustavasti, en tiedä vielä mihin tuo idea tulee etenemään vai kyllästynkö ylipäätään siihen, että naru heilahtaa aina oven avatessa. Tällä hetkellä se kuitenkin ihastuttaa kauneudellaan ja herkkyydellään.
Naruviritelmän takaa paljastuu värikäs kuvaseinä. Tämä on seinä, jota katsomalla inspiroidun ja koen sen hyvin omanlaisekseni. Huoneessa on niin paljon valkoista, että väkisinkin kaipaa värejä ympärilleen. Parasta on, että joka ikinen kuva on huolella valittu ja suurin osa kuvista on pitkään kootusta inspiraatiokuva- kokoelmastani, joten ne kaikki puhuttelevat jollain tavalla. Seinä on vielä projektissaan ja se on yksi syy miksi pidän siitä niin paljon. Se tulee leviämään leveyssuunnassa aivan katon rajassa ja aivan oven tuntumassa lattiaan saakka. Eli kolmeen eri suuntaan, mutta ei liian paksusti eikä liian huolitellun näköisesti. 
Seuraavaksi ikkunassa roikkuvat laatikot. Tämmöisiä oli serkkuni häissä vieraslahjoina, ja jokaiselle oli tietenkin yksi, mutta saatuani selville, ettei muutamat vieressäni istuvat tarvinneet niitä, otin muutaman ylimääräisen itselleni kotiin. Tiesin heti, että nämä tulevat jollain lailla sisustamaan huonettani. Noita koriste/lahjalaatikoita löytää muuten mm. Sinellistä, bongasin ne silloin Helsingin reissulla sieltä.
Lipaston päällinen. Haluaisin pitää tämän mahdollisimman yksinkertaisena, mutta aina tuntuu, että se täyttyy kaikenlaisista avaimista, kukkarosta, papereista, ponnareista. Kaikki mikä pitää vai laskea käsistään pois, tulee tähän. Askartelu- nimisessä laatikossa säilytän kirjepaperini ja sinisessä laatikossa on nimensä mukaisesti washi teipit. Kuvakollaasin kokosin tänä syksynä omista kuvistani. Kuva Ryttylän pelloilta, koristeomenapuista, joita ihastelin viime kesänä, kevään ihanat vaaleanvihreät lehdet ja auringonlasku mökiltä. Kaikki kuvat muistorikkaita ja tärkeitä väreineen ja tunnelmineen. 
Kuplamuovikuoret sekä erilaiset lahjapaperit on kätevintä säilyttää mielestäni näin. Niitä ei tarvitse kaivaa kaapin perukoilta eikä minkään laatikon pohjalta. Lisäksi vasta Ikeasta ostamani kukkasaavi tai ruukku on todella ihana koriste ja sopii tehtäväänsä hyvin. Itse asiassa tuon kun näin siellä, tiesin, että tulen laittamaan lahjapaperini tuohon. Ei tarvitse enää imuroidessa pelätä, että viereinen enkeli purkki ? kaatuisi aina niiden painosta. 
Ihastuin kamalasti, kun kämppikseni oli pystyttänyt kaappiensa yläpuolelle söpöjä maljakoita ja tauluja. Antaa huoneelle tosi paljon syvyyttä ja ryhtiä, kun esineitä on eri tasolla huonetta. Ikeasta löytyi söpöjä tekokukkia sekä pieniä maljakoita, myöskin kirjeaiheiset kortit pääsivät esille. 


Nyt tahtoisin kysyä inspiroiko ketään tämäntyylinen postaus ja oliko jotain juttuja, mitä teidän huoneessa on samalla lailla vai kenties jotain, mitä tahtoisitte hyödyntää omassa sisustuksessanne?

6 kommenttia:

 1. Ihana Emppuu! ! Ah, todellaki inspiroi! Tuolla on niin kaunisfa^^ Sain jälleen syytä ajatella, mitä itse laittaisin seuraavaksi seinälleni :* T:Tinde

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin aivan hurjasti katsoa näitä kuvia! ♥ Minulle yleensä näin syksyisin iskee sisustusinspiraatio, joka saa silmät sydäminä katselemaan kuvia toisten ihmisten kodeista. Näitä kuvia oli ihana katsella, niin kauniita yksityiskohtia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! Toivottavasti tämä sai oman sisustusinspiraatiosi valloilleen :)

   Poista
 3. On kyllä ihanasti kaikki laitettu!! Kaikki on tasapainossa toistensa kanssa, itellä kun tahtoo tämä "sisustus" olla sekasotkueriparihöpöhöpö -tyyliä :"D
  Ihastelen aina sisustuslehdistä, miten jotkut vaan osaa tehdä kodistaan niin kauniita. Sinun kotisi on kaunis!
  -Jasmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mielestäni ei se sisustus ole se pääpointti, vaan se, että ihminen viihtyy kodissaan. Jos sisustuksella voi korostaa omaa persoonallisuuttaan, niin itse ainakin koen, että sisustan alitajuisesti siihen suuntaan. Itselleni sisustus on myös sellainen hidas prosessi eikä sen mielellään täydy olla koskaan valmis. Aina voi jotakin lisätä tai poistaa.

   Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail