Tietoa blogista

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Sateinen marraskuu

Ystävän kanssa vietetyn kahvihetken ja kylmässä sateessa ja tuulessa tarpomisen jälkeen voi onnellisesti laittaa villasukat jalkaan ja vakuuttaa itselle, ettei tänään ole enää mitään syytä lähteä takaisin ulos. Kaikki se ihana jouluinen lumisade ja jopa nyt ihanalta tuntuva pakkanen ovat poissa. Jäljellä kuralätäköitä, sateen ropinaa ikkunassa ja marraskuun pimeys. 
Eilisen koko päivän ilmassa oli paljon sumua. Se näytti jotenkin aavemaiselta, kun aamulla katsoi ikkunasta ulos, oli sumuista ja illalla sama juttu. 
Täytyy kyllä sanoa, että tällainen ankeus vaikuttaa mielialaankin tosi paljon. Varsinkin siihen, ettei ainakaan sinne ulos oikein huvita lähteä. Mutta palataanpas vielä eilisen saapuneisiin posteihin...
Postiluukusta tipahti kolme kirjettä sekä 2 Ebaysta tilaamaani pakettia. Ajattelin, että tekisin noista Ebaysta tilatuista jutuista vielä oman postauksen tai ainakin kuvauttaisin ne kaikki sitten kerralla, kun sieltä on vielä tulossa jotakin. Parasta, kun ei oikein muista mitä! 
Vastauksen kirjoitinkin heti samana iltana Bogille. Inspiroiduin siitä, miten moneen leimasintyynyistä onkaan. Etenkin kun kerran tuli ostettua sellaisia huonolaatuisia, mitkä ei sovellu leimasinkuvioiden kanssa yhteen, niin tässä hommassa ne ovatkin yllättävän pigmenttisiä! Lisäksi sain tuollaisen aakkosleimasinsetin kämppikseltäni, kun hänellä oli ylimääräinen. Olenkin kaivannut vähän isompia aakkosia, niin nuo ovat kyllä ihan täydelliset.

Huomenna on tarkoitus askarrella joulukortteja yhdessä siskoni kanssa. Kävin sitten kaupungilta haalimassa lisää jouluisia tarvikkeita. Nyt inspiroi eniten tuollainen vanha lookki, vanhat tekstit, nuotit jne.. Nuo euroopankartta -paperit eivät tule kyllä jouluaskarteluun, mutta juuri tuollaisia olen etsinyt muuten. Kohta siis pääsen tekemään jo jouluaiheista postausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail