Tietoa blogista

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kevät, olethan jo ihan kohta täällä?

Valo lisääntyy päivä päivältä enemmän ja alkaa tuntua, että kevät on jo ihan kohta. Auringonlaskut ovat toistaan näyttävempiä ja on ihana seurata, kuinka ne siirtyvät maisemassa aina vain edemmäs. 
Kävin pitkästä aikaa kuvaamassa auringonlaskua ihan maan tasalta ja upea oli kyllä näky. Mitä enemmän aurinko oli laskenut horisontin taa, sitä hienommat pilvet olivat. Ah, keväiset auringonlaskut, odotan teitä.
Olen viime aikoina todellakin hullaantunut clear envelopeihin (olisiko tälle järkevää suomenkielistä nimeä?) ja haluankin koko ajan ideoida erilaisia kuoria, tuota kuorta voi nimittäin hyödyntää niin monenlaisiin asioihin. 


Sannille lähti viime viikolla pitsinen kirjekuori, joka oli päällystetty muovikuorella. En siis omista (vielä) varsinaisia clear envelopeja, askartelen sen aina noista muoveista, joissa on ollut esimerkiksi kirjekuoria tai kirjepapereita. Hyvää kierrätystä siis.Tulipas kuvatäyteinen postaus tästä, mutta viime aikoina on tullut paljon kuvattua. Ystävänpäiväkin häämöttää ihan kohta, mutta mie en ole tehnyt vielä yhden yhtä korttia! Vähän mietin teenkö ollenkaan, en haluaisi postimerkkejä käyttää ns. turhaan niihin, kun tässä ollaan aika säästölinjalla kesäkuuhun saakka. Mutta voinhan tietysti tehdä muutamia, mitkä laitan suoraan kirjeisiin, en vain ole tullut ajatelleeksi ystävänpäivää ollenkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment ~ I love my mail