Tietoa blogista

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Etanapostia

Pitkä tovi on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Olenkin vahingossa ajautunut pieneen kierteeseen siinä, että kirjeitä ei tule laitettua ajoissa postilaatikkoon (vaikka sellainen olisi tuossa ihan kulman takana), kun "en ole vielä kuvannut kirjettä" ja kun en ole kuvannut, en saa aikaiseksi postata. Tämmöisestä lakihenkisyydestä pitää kyllä pyrkiä äkkiä ulos! Mutta aikaa on kyllä mennyt muihinkin asioihin. Ja ah, onnellisuutta, pääsin viimein eroon karmeasta, liian pienestä kirjoituspöydästä (se siirtyi olohuoneeseemme). Ja tilalle sain ihanan valkoisen Ikean kirjoituspöydän veljeltäni kämpän loppusiivousta vastaan. Hyvä diili siis. Nurkkaan mahtuu sopivasti tietokoneen näyttö, laatikoihin voi piilottaa langattoman hiiren ja näppäimistön sekä iso tietokonekin menee nätisti piiloon kaappiin, josta kuitenkin kulkeutuu johdot mukavasti pistorasiaan. Täydellistä.
Minulla oli tuossa myös joku aika sitten kunnon postimerkkiprojekti, kun leikkasin postimerkit irti kaikista vanhoista kirjekuorista, joita en aio enää säilyttää (ei vain tila riitä, kun kirjeitä  on tullut niin paljon lisää) ja liottelin niitä kuumassa vedessä ja kuivattelin pöydällä ja juuttinarulla pienillä pyykkipojilla. Ajatus oli aluksi, että tekisin niistä taulun, no itse asiassa teinkin pienmuotoisen sellaisen, mutta sitten vielä hauskempi oli kuvata se, ja photoshopissa liittää se tuollaiseen maailmankarttakuvaan. Se oli aluksi tarkoitus tulostaa omaksi tauluksi, mutta taitaa jäädä ihastuttamaan vain näyttökuvaksi. 
On se luksusta, kun pöydällä mahtuu laittautumaankin, eikä koko kone vie kaikkea tilaa! 

Flipbook-kirje Saaralle. Flipbook-vihkonen ei aivan mahtunutkaan kuoren sisään,joten oli pakko kylmän viileästi leikata siitä sen verran pois, että mahtui! Tämmöiset on vähän ikäviä tilanteita, kun on jo valmiiksi tehnyt kuoren ja kirjeen sisältö paisuukin isommaksi tai paperit on muuten vaan niin isoja, etteivät ne mahdu sisälle. Mutta ei tuo minusta onneksi edes näkyvästi kärsinyt leikkausoperaatiosta.
Saaralta tullut kirje minulle. Ihanan inspiroiva värimaailma, paljon erilaisia merkkejä, handletteringiä... Inspiroidun, rakastun, ihastun, hämmästyn. Ihania tunteita.

Tänään lähtevät kirjeet. Voi, että voi nolottaa postata tällainen kirje, joka on odottanut postitusvuoroaan jo ainakin 3 päivää! On ainakin etanapostia miulla nimensä mukaisesti... Noh, nyt lähden kiikuttamaan noita tuohon alas laatikolle, niin pääsevät huomenna postimiehen matkaan klo 10. Oma handlettering-tyyli alkaa jo vähitellen muotoutua, mutta kyllä edelleen katson mallia aina googlesta ja koetan kehittyä yhä taitavammaksi tässä lajissa!

2 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma näissä kuvissa ja kirjoituksissa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni :) Olipa ihana kommentti!

      Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail