Tietoa blogista

tiistai 25. lokakuuta 2016

Hempeää postia

Kaksi kirjettä lähti taas maailmalle. Uudelle kirjeystävälle Giorgialle Italiaan ja rakkaalle Eevalle koti Suomeen. Olen kai die cut- kuvioiden suurkuluttaja ja vähän väliä tuntuu, että niitä pitäisi saada lisää varastoon, kun edelliset ovat hupenemassa. Vaikka edelleen tavallaan unelmoin omasta askartelutarvikevarastosta (nimensä mukaisesti!) niin olen onnellinen, että sain vietyä kirpparille suurehkon määrän kirjekuoria, kuviopapereita ja erilaisia koristekuvioita. Haluaisin koristella kirjeitä enemmän sellaisilla keinoilla, mihin ei aina mene rahaa. Silti nämä die cut- kuviot ovat niin helppoja. Niitä saa paljon yhdessä arkissa/vihkossa ja niitä ei tarvitse erikseen leikata pohjasta. 

Viimeisimmäksi lähteneet kirjeet Sannille ja Melissalle. Sannin kuoren toteutuksesta en ole niin tyytyväinen, mutta materiaaleihin, joita käytin olen. Sannin kirjekuori on tehty Pentikin paperikassista ja siihen on liimailtu lehdestä tekstiosioita. Kuoresta tuli mielestäni liian täysi, eivätkä kaikki asiat sovi yhteen toistensa kanssa, mutta ainakin se on ekologisempi! Melissan kirjeestä taas halusin yksinkertaisemman. 

5 kommenttia:

 1. Hei,
  Pysyykö nuo die -cut hyvin paikallaan postin myllerryksessä? Olisi kiva itsekin kokeilla, mutta pelkään että lähtevät irti...

  Tosi nättejä posteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat sitä, että niistä tekee kolmiulotteisia 3d-tyynyillä niin miun kirjeissä on hyvin pysyneet. Reunat saattaa tietysti kärsiä niissä kuvioissa. Mutta sitten jos liimaa pelkästään niin hyvin pysyyvät. :) ainakin se 3d tyyny mitä käytän on sen verran tarttuvaa että ei saa edes hyvin repäistyä irti! Toivottavasti tästä oli apua siulle!

   Poista
  2. Kiitti, oli apua! Pitää tutustua lähemmin asiaan. :)

   Poista
 2. Aina yhtä ihania nämä sun koristelut! ^__^

  VastaaPoista

Thank you for your comment ~ I love my mail