Tietoa blogista

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Postimerkkien säilytyksestä

Havahduin hetki sitten postimerkkejäni tarkastellessani, että kylläpä säilytän epäkäytännöllisellä tavalla merkkini eikä säilytyspussikaan ole järin kaunis. 
Joskus taannoin tuon pussin (tai muovikuoren, mikä se sitten onkaan) otin hyvillä mielin käyttöön, mutta nyt liimausalustana olemisen kokeneena se ei näytä enää kovin kauniilta ja lisäksi kaikki postimerkit mukaan lukien juurikin ne 10snt merkit täytyi ottaa kuoresta ulos, että löysi kulloiseenkin tilanteeseen sopivan merkin. Ajattelin, että jos kerran mielelläni askartelen kaikkea kaunista osoitekirjasta kirjekuoriin, niin miksei postimerkitkin saisi kokea uuden kodin ihmettä?
Kuvasta voitte myös huomata, että työskentelytapani ei ole se ergonomisin. En vieläkään omista sellaista pöytää, jolle mahtuisi sekä tietokone että kirjoitustarvikkeet (en tosin ole kummoisemmin etsinytkään), joten huomaan itseni tavan takaa askartelemasta lattialla. Itse kirjoituspuolen hoidan kyllä sitten yhteisen keittiön pöydän ääressä tai iltaisin sängyllä, mutta usein juutun tarvikkeineni lattialle. 
Siispä entinen joutaa roskikseen ja uusi saa hoitaa tehtävänsä entistä paremmin. Nyt normipostimerkit ovat erillään 10-30snt -merkeistä ja niitä ei tarvitse kaikkia kerralla ottaa ulos. Joskus sekin on tietysti ihan tarpeen, jos haluaa etsiä juuri tietynlaisen merkin!

Kiva tehdä välillä vähän erilaisia postauksia. Miten te muuten säilytätte postimerkit? :) Olen muuten miettinyt niitä toivepostauksia, joita tuli erään postauksen alle ja my dayta aloin jo kuvaamaan yksi päivä, mutta siinä päivässä ei ollut mitään mielenkiintoista, niin en ole postaukseen asti ryhtynyt. Jouluaiheisia postauksia voisin jo pikku hiljaa tehdäkin. Itselleni marraskuuksi vaihtuminen aiheutti jo pienen joulun kipinän..

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta, mulla postimerkit seilaa yhdessä laatikossa keskenään ja tuntuu ettei sieltä löydä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva jos tästä oli apua muillekin! Siekin oot tosi luova ihminen, niin miksipä ei postimerkeille jokin oma paikka? :) keinojahan on kansioista purkkeihin ja vaikka mihin..

      Poista

Thank you for your comment ~ I love my mail